1. septembra 2021 Jaroslav Dodok

Kedy budú komunálne voľby a voľby do VÚC ?

Už v roku 2022 sa budú konať komunálne voľby a voľby do vyšších územných celkov VÚC. Možno je to práve vaša príležitosť dosiahnuť svoj politický cieľ. Momentálne je máj  2021. Tento dátum evokuje, že je navýši čas začať pripravovať volebnú kampaň a budovať povedomie o sebe v mysliach mnohých potenciálnych voličov. 

Na začiatok chceme byť úprimní, ak chcete kandidovať, teraz je ten správny čas. Čím skôr začnete, tým skôr sme spoločne schopní vyšperkovať kampaň, ktorá môže byť úspešná. Samozrejme je len na vás, ako sa rozhodnete. Avšak odporúčame vám, byť vždy o dva kroky pred konkurenciou, čiže keď váš oponent ešte len rozmýšľa o tvorení politickej kampane, vy by ste už mali mať vytvorenú stratégiu a plán, ako kandidovať vo voľbách. 

Podľa našich skúseností mnoho kandidátov, ktorí začali tvorbu svojich kampaní pár mesiacov pred začiatkom volieb, alebo ich kampaň nebola premyslená, jednoducho nesupelo. K neúspechu mohlo viesť niekoľko faktorov, ako napríklad, nepresná stratégia, zbytočné míňanie rozpočtu, nesprávne komunikovanie s voličmi a mnoho ďalších okolností. 

Pre to odporúčame osloviť agentúru, ktorá je pre vás vhodná už teraz a vytvoriť svoj volebný tím, ktorí sa bude usilovať o dosiahnutie, čo najlepšieho výsledku. V rámci našich dlhoročných skúseností vieme, ako sa pripraviť na volebnú kampaň, aké kroky podniknúť, aby sa vaša kampaň uberala správnym smerom. 

Pre viac informovaní o tvorbe volebnej kampane nás neváhajte kontaktovať.